Grenaa Bladet - 16-04-2002
Tank zoneterapi i Trustrup

terapeut-soert-hvid.gif (26438 bytes)
Louise M. Jørgensen fra Trustrup har åbnet egen zoneterapi-klinik i tilknytning til OK-tanken i Trustrup.

Nu kan man ikke kun tanke benzin, dagligvarer og sol ved OK-tanken i Trustrup. I tilknytning til OK-tankens solcenter har 22-årige Louise M. Jørgensen nemlig fået indrettet en zoneterapi-klinik i et stort, lyst og venligt lokale, der er blevet sat i stand og indrettet til formålet. Lørdag den 13. april holdt den nyuddannede zoneterapeut, der selv er bosat i Trustrup, Åbent Hus i sin nye klinik.
Louise M. Jørgensen er sjællænder - født og opvokset i Lyngby ved København - med flyttede til Jylland for 5 år siden efter at have mødt sin kæreste, der er bosat her. Han kommer i øvrigt oprindeligt fra Ørum. I første omgang færdiggjorde hun sin studentereksamen på Århus Akademi. Efter lidt flytten rundt havnede parret i Trustrup for tre år siden, og i den periode har hun så færdiggjort en 2 1/2 år lang uddannelse som zoneterapeut på FDZ-zoneterapi-skolen Logos i Viby ved Århus.
- Når det blev zoneterapi jeg kastede mig over, så hænger det nok meget sammen med, at jeg er lidt miljøbelastet. Min far er nemlig alternativ behandler, siger Louise M. Jørgensen.
Muligheden for at starte op med det samme med egen klinik opstod fordi Louise i forvejen arbejder på OK-tanken i Trustrup - om aftenerne og i weekenden. Via forpagteren Thomas Larsen blev der indgået en aftale om at indrette et gammelt lagerrum til klinik, og i sidste uge kunne hun så slå døren op til klinikken for første gang. Om selve behandlingsformen, siger hun følgende:
- Zoneterapi er en behandlingsform, der indirekte når ind i kroppen via tryk på hovedsageligt fødderne, men også resten af kroppen. Udover zoneterapi arbejder jeg også med muskler og sener i min behandling - alt efter hvad folk kommer med. På den måde kommer jeg hele vejen rundt om kroppen og opnår hurtigere resultater, fortæller Louise M. Jørgensen.
Erhvervs-zoneterapi er også noget hun vil satse meget på. Som en del af hendes uddannelse var hun omkring nogle ansatte hos SCA Packaging på Åstrupvej i Grenaa, og det fungerede så godt for alle parter, at hun nu skal i gang med en prøveperiode med behandlinger til nogle af de medarbejdere, der har mest brug for det.
- Det er noget virksomhederne bliver mere og mere opmærksomme på, det at ofre nogle behandlinger på medarbejdere med skavanker. Det er nogle penge, der er givet rigtig godt ud, slutter Louise M. Jørgensen.

[ Alle ugens artikler | Hoved oversigt | Grenaa Bladets hjemmeside ]

© Grenaa Bladet 2002