14-02-2000

Hjemmeservice kan også være madlavning

Grenaa Blad logo

Økonoma og kostkonsulent Ulla Brøste, Åvangen 6c i Balle, præsenterer sig i disse dage via en folder som »Den moderne kogekone«. Hun har med andre ord startet en hjemmeservice-virksomhed, hvor man blandt andet kan købe sig til hjælp til den daglige madlavning. Det er hendes ønske, at hovedparten af virksomhedens ydelser med tiden bliver hjælp til den daglige madlavning.


- Men da det er min opfattelse, at kun få forbinder hjemmeservice med madlavning, har jeg fået lavet denne folder.


I folderen præsenterer hun sine ydelser på følgende vis:


- Jeg kan tilbyde en hjælpende hånd med for eksempel indkøb, brød, salater, patéer og tærter, til madpakker, syltning, kagebagning, forberedelse af varm mad, færdigretter til fryseren, en stor portion frikadeller og så videre. Det kan alt sammen lade sig gøre indenfor Hjemmeserviceordningen og kombineres med vask, strygning og rengøring, beretter hun.


Ulla Brøste har 20 års praktisk erfaring med madlavning på en kursusejendom.


- Når jeg laver mad er det vigtigt for mig, at maden laves fra grunden af, og af råvarer fra nærmiljøet, så risikoen for madforgiftninger minimeres. Det er også vigtigt for mig, at maden er ernæringsrigtigt sammensat og at benytte årstidens billige, danske grøntsager og frugter - helst økologiske, udtaler hun blandt andet.


 

[ Alle ugens artikler | Hoved oversigt | Grenaa Bladets hjemmeside ]

© Grenaa Bladet 2000