22-06-1998 |
|
Nu bager Jaco påny sit brød selv |
![]() |
Jaco i Grenaa har her i første halvår af 1998 gennemgået en større ombygning og modernisering, der nu er endeligt på plads med færdig-etableringen af en helt ny bageriafdeling med egen supermoderne Bake-Off ovn, der er garant for friskbagt brød i Jaco hele dagen. Afdelingen bestyres af Knud Nielsen, der har mange års erfaring som bager. Blandt andet på Grønland. Han sørger for, at der bages kvalitetsbrød af bedste kvalitet dag ud og dag ind. Afdelingen fører blandt andet eksotiske brød fra Italien, Frankrig og Spanien. Eksempelvis Toscana- og Ciabatta-brød fra Italien, ægte spansk landbrød og rigtige franske flutes med videre.
Moderniseringen af Jaco inkluderer endvidere en helt ny grøntafdeling, der har sin helt egen temperatur i forhold til resten af supermarkedet af hensyn til varernes optimale friskhedsgrad. Et avanceret køleanlæg sørger for, at afdelingen hele tiden er kølet ned til en temperatur på 12 grader - uanset årstid og temperaturen i den øvrige del af Jaco-supermarkedeti øvrigt.
Daglige leveringer af frugt og grønt direkte fra auktion sikrer også en optimal friskhed af varerne i afdelingen.
[ Alle ugens artikler | Hoved oversigt | Grenaa Bladets hjemmeside ]
© Grenaa Bladet 2000