09-06-1997

Ny mesterslagter sætter strudsekød på menu'en

Grenaa Blad logo

Mesterslagteren i Østergade i Grenaa har fået en nye mesterslagter. Poul Jensen har overdraget forretningen til den mangeårige svend Christian Kjærgaard, som i indeværende uge åbner op for en række kanontilbud for at fejre forretningsovertagelsen. Blandt andet tilbyder mesterslagter Christian Kjærgaard fra tirsdag den 10. juni marineret strudsefilet til sine kunder.

- Strudsekød er meget magert og med et meget lavt kolesterol-indhold, så det passer godt i tidens trend og mesterslagterens slogan »Lev sundt med kød«. Ligesom kalkunkød er blevet det, forventes struds at blive et almindeligt kødprodukt i løbet af de kommende år, siger den nye mesterslagter.

Torsdag den 12. juni inviterer Christian Kjærgaard og Poul Jensen alle kunder samt forretningsforbindelse til en reception på grund af forretningsoverdragelsen. Læs mere herom på midtersiderne i Grenaa Bladet.

 

[ Alle ugens artikler | Hoved oversigt | Grenaa Bladets hjemmeside ]

© Grenaa Bladet 2000