Tak til
 






  
05/05 2023

25 års jubilæum i Kolind

KOLIND - I/S Kolind Vandværk og Kolind Varmeværk kan mandag 28. juni fejre 25 års formelt og succesfuldt samarbejde.


Som der står i §1 i ”Driftssamarbejdsaftale mellem Kolind Varmeværk og I/S Kolind Vandværk” fra den 28. juni 1979, var formålet for begge værker ”at have den bedst mulige drift og vedligeholdelse af værkerne og forsyningsanlæggene, samt bedst mulig betjening af forbrugerne”.

I alle årene har én person været nøglefiguren, der både tager sig af driften af værkerne og ikke mindst vartet forbrugerne op 24 timer i døgnet, hvis der opstår et driftsproblem. Det er selvfølgelig Henning Nielsen.

Driftsleder Henning Nielsen - også kendt under pseudonymet ”Fyr og flamme”, har således også 25 års jubilæum 28. juni, som driftsleder for I/S Kolind Vandværk.

Alle kender Henning Nielsen og ved, at han er et positivt og arbejdsomt menneske med både hjernen og hjertet på rette plads. Ud over at passe værkerne og deres interessenter er han også vicebrandinspektør i det fælleskommunale beredskab med Grenaa og Nørre Djurs kommuner. Og hvis der er tid til det, hjælper han fru Ruth i blomsterforretningen.

Stort tillykke til Henning fra bestyrelsen for I/S Kolind Vandværk, som fejrer ham og fru Ruth med en aftentur ud i det blå på jubilæumsdagen.
Skrevet af Lars Normann Thomsen i Lokalavisen Midtdjurs-Nørre Djurs d. 22. juni

Kilde: //

Lokalavisen Midtdjurs - Nørre Djurs


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam