Tak til
 


  
03/09 2008

25 års jubilæum

Hardy Schneider kan fejre sit 25 års jubilæum hos SCA Packaging Denmark onsdag den 3. september 2008.


Hardy Schneider startede på det daværende Danapak i 1983 i limafdelingen, men blev efter kort tid flyttet til papafdelingen, hvor han arbejdede som maskinoperatør på den gamle papmaskine.
Derpå begyndte Hardy Schneider at køre truck og blev efterfølgende maskinførerafløser, hvilket han var i 4 år. Sidst men ikke mindst begynde Hardy så at køre klemmetruck, hvilket han stadig gør den dag i dag.
Hardy Schneider har igennem årene været virksomheden en god stabil medarbejder, og er med sin viden og indsigt, en vellidt og respekteret kollega på arbejdspladsen.
Privat bor Hardy Schneider sammen med sin kone Sonja på Frejasvej, som også er samlingspunktet for børn og børnebørn. Hardy kan endvidere godt lide at rejse og tager gerne på flyferie til udlandet.
Fra SCA Packaging ønsker man Hardy Schneider et stort tillykke med jubilæet.
Jubilæet fejres med reception hos SCA Packaging Denmark, Åstrupvej 30, 8500 Grenaa, fredag den 5. september 2008 kl. 10.00 - 11.30, hvor alle, der måtte ønske det, kan medvirke til at give jubilaren en festlig dag.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam