Tak til
 


  
01/09 2008

PPR-leder har 40 års jubilæum

PPR-leder i Syddjurs Kommune, Lise Risgaard Thomsen, havde 40 års jubilæum den 1. august 2008.

Efter afsluttet læreruddannelse på Odense Seminarium i juni 1968 fik Lise Thomsen stilling som lærer ved Tirstrup-Fuglslev Centralskole. I juni måned 1982 afsluttede hun den psykologisk-pædagogiske uddannelse ved Danmarks Lærerhøjskole og fik den 1. september 1982 ansættelse som ass. skolepsykolog ved fællesskabet for psykologisk virksomhed i Midtdjurs, Nørre Djurs og Grenaa kommuner. Den 1. maj 1990 blev Lise Risgaard Thomsen ansat som ledende skolepsykolog under fællesskabet for psykologisk virksomhed mellem Midtdjurs og Nørre Djurs kommuner.
Ved kommunesammenlægningen den 1. januar 2007 blev Lise Risgaard Thomsen ansat som PPR-leder i Syddjurs Kommune.

Lise Thomsen har altid ønsket at være veluddannet, hvilket kontinuerligt har resulteret i kurser og videreuddannelser. I 1970 var det årskursus i vævning, 1971 keramikkursus. 1971 specialpædagogisk efteruddannelse efterfulgt af statistik og psykologiske kurser, der skulle kvalificere hende til at kunne påbegynde studiet til cand. pæd. psyk.
Også efter denne uddannelse var i hus, har Lise Thomsen fortsat sin faglige udvikling med autorisation som psykolog og i 1996 specialistuddannelse. Fra 1997 til 2000 tog hun efteruddannelse på Dispuk, fra 2002 til 2004 efteruddannelse i neuropsykologi på Hammel Neurocenter og fra 2005 til 2007 efteruddannelse på Externa.
Desuden har hun i rigtig mange år selv fungeret som censor i psykologi, pædagogik og didaktik på læreruddannelsen

Lise Thomsen er meget engageret i sit arbejde - hvad enten det var som centerklasseleder for en klasse med tale- og sproghandicappede elever i 70’erne, som skolepsykolog i 80’erne, som initiativtager og leder af diverse puljemiddelprojekter i kommunerne i 90’erne eller etablering af et nyt PPR (Pædagogisk Psykologisk Rådgivning) i Syddjurs Kommune efter kommunesammenlægningen.

Lise Thomsen bor sammen med sin mand, Torben, i Nøruplund ved Tirstrup, hvor de sammen har opfostret børnene Dorthe, Morten og Anders. Ferierne om sommeren er gået til Frankrig, Østrig, England og Tyskland - vinterferieturene er gået til Østrig eller Sverige. Ferie/studierejser til såvel Beijing som Rom og New York har der også været tid til. De 3 børn har for længst »forladt reden«, er alle blevet gift og fået børn. P. t. har disse ægteskaber givet dem 4 dejlige børnebørn - og et 5. er lige på trapperne. I 2006 erhvervede familien en ejendom i Sverige. Lise og hendes mand har i begyndelse af august 2008 fejret deres 40-års bryllupsdag i det svenske med deltagelse af familie og venner. Megen tid vil sikkert blive tilbragt der i fremtiden.

Syddjurs Kommune markerede Lise Thomsens 40-års jubilæum den 29. august. Det blev samtidig en afskedsreception, idet hun har valgt at fratræde sit arbejde med udgangen af oktober for at gå på pension.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam