Tak til
 


  
27/08 2008

25 års jubilæum

Michael Kjeldsen kan fejre sit 25 års jubilæum hos SCA Packaging Denmark torsdag den 28. august 2008.


Michael Kjeldsen startede som afløser, dette indebar bl.a. at Michael kom rundt i hele stanse-afdelingen og fik derved en del viden og erfaring om de forskellige maskiner her.
I 1985 fik virksomheden en ny stansemaskine og med den viden, erfaring og indstilling Michael Kjeldsen er i besiddelse af, var det et helt naturligt valg for ledelsen at sætte Michael på denne maskine. Her var Michael i de næste mange år, lige indtil virksomheden i 2007 igen havde brug for hans færdigheder på en ny indkøbt maskine. Denne maskine kræver et stort overblik, hvilket er noget Michael Kjeldsen også har.
I fritiden tager Michael Kjeldsen gerne på fiske- og jagt ture sammen med familie og venner. Skoven bliver dog ikke kun brugt til jagt, for Michael laver også en del brænde til eget brug. I det hele taget er Michel meget glad for naturen og bruger den derfor så ofte som muligt.
Michael Kjeldsen er blandt kolleger og ledelse kendt som en meget hjælpsom, stabil, positiv, dygtig og arbejdsom person og er derfor en meget vellidt medarbejder på SCA Grenaa
Fra SCA Packaging ønsker man Michael Kjeldsen et stort tillykke med jubilæet.
Jubilæet fejres med reception hos SCA Packaging Denmark, Åstrupvej 30, 8500 Grenaa, fredag den 29. august 2008 kl. 10.00 - 11.30, hvor alle, der måtte ønske det, kan medvirke til at give jubilaren en festlig dag.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam