Tak til
 


  
21/08 2008

25 års jubilæum
Operatør Søren Jensen blev ansat på det daværende Danapak i 1983, hvor han startede i limafdelingen og var tilknyttet forskellige limmaskiner. Efter 4 år blev han ansat til fast at køre limmaskine 94, hvor han stadig er i dag. I november 2001 var Søren i Estland sammen med en kollega for at opstarte en limmaskine på en SCA-fabrik og samtidig uddanne de estiske kolleger, hvilket han klarede rigtig godt. Privat er han gift med Birgit, og sammen har de to sønner. Fritiden går med hus og have, og siden januar i år han været schæferhundeejer, og derfor går der også en del tid i schæferhundeklubben. Derudover camperer familien både i Danmark og udlandet, og i kraft af drengenes interesse for fodbold, var det naturligt for Søren at blive fodboldhjælpetræner i Åstrup.
Fra SCA Packaging ønsker man Søren Jensen et stort tillykke med jubilæet.
Jubilæet fejres med reception hos SCA Packaging Grenaa, Åstrupvej 30, 8500 Grenaa, fredag den 22. august 2008 kl. 10.00 - 11.30, hvor alle, der måtte ønske det, kan medvirke til at give jubilaren en festlig dag.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam