Tak til
   
30/07 2008

40 års jubilar i Skattecenter Grenaa

Anders Stegger Jensen, Askevej 13, Ryomgård, har fredag 1. august 40 års jubilæum som ansat i det offentlige.

Efter afsluttet uddannelse i Udbyneder-Kastrup Kommune ved Havndal og militærtjeneste ved henholdsvis Sjællandske Livregiment og Artilleriskolen blev Anders Stegger Jensen 1. august 1968 ansat i bogholderiet ved den daværende Marie-Magdalene-Koed Kommune. Det var i Ryomgård. Ved kommunalreformen i 1970 skiftede kommunen navn til Midtdjurs Kommune med rådhus i Kolind.
Efter afsluttet Dansk Kommunalkursus fortsatte ansættelsen ved Midtdjurs Kommune frem til fusionen mellem de kommunale skattevæsener og ToldSkat til det, der blev til det nuværende Skat.
Ved fusionen 1. november 2005 skiftede arbejdspladsen adresse til Skattecentret i Århus og fra 1. juni 2006 til Skattecenter Grenaa, hvor Anders Stegger Jensen stadig er ansat. Nu med opgaver i Kompetencecenter Inddrivelse Grenaa.
Anders Stegger Jensen har været meget aktiv i lokalsamfundet, bl.a. som fodboldtræner og bestyrelsesmedlem i IF Midtdjurs i en årrække. Så mange år, at han som den yngste nogensinde i 1977 fik overrakt Jysk Boldspil Unions sølvnål.
I 26 år har Anders Stegger Jensen været i bestyrelsen for Randers-egnens Gymnastik- og Idrætsforeninger, RAGU under DGI.
Han er i dag revisor i fodbold- og hovedafdelingen i IF Midtdjurs, ligesom en revisortjans passes i Ryomgård Vandværk.
Allerede tidligt i 70erne - ved sin ansættelse på Kolind Rådhus - mødte Anders Stegger Jensen sin hustru, Jytte. Sammen har de børnene Charlotte og Michael.
Jubilæet fejres på dagen fra kl. 9.30 på Skattecenter Grenaa på Bredstrupvej.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam