Tak til
   
09/07 2008

45 års jubilæum på Grenaa Havn
Anni Kjær har 45 års jubilæum for sin ansættelse ved færgefarten i Grenaa. Anni Kjær startede - mens hun gik i skole - som bybud i 1962 og blev året efter kontorelev i det norske rederi Europafergen, og har siden fortsat i de forskellige rederier, der har ejet færgeforbindelserne til Sverige. Anni har altid arbejdet med økonomi og personaleadministration. Før fusionen med Stena Line i 1999 var Anni økonomichef i Lion Ferry. Hun er i dag ansvarlig for personaleadministrationen for Stena Line i Grenaa og for Grenaa Anholt Færgefart samt ansvarlig for økonomi og regnskaber for Grenaa Anholt Færgefart.
Anni er kendt som en meget dygtig og kompetent kollega, der altid har styr på tingene.
Hun er meget afholdt på grund af sit rolige og behagelige væsen, og man går aldrig forgæves til Anni, hvis man behøver hjælp.
– Vi sætter alle meget stor pris på Anni's menneskelige egenskaber og håber, at hun vil fortsætte minimum til sit 50 års jubilæum, siger Stena Lines havne- og terminalchef i Grenaa, Inge Lise Riis.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam