Tak til
   
10/07 2008

Legatmodtagere fra Grenaa Gymnasium

Følgende legater blev uddelt i forbindelse med dimissionen på Grenaa Gymnasium & HF den 27. juni 2008:


Grenaa Gymnasium & HF har dimitteret cirka 200 elever. Blandt andre denne flok IB-studenter. Ved dimissionen den 27. juni blev der udover eksamensbeviser også uddelt legater, og der var blandt andre flere IB’ere på denne liste.
Blichfelds legat: Et legat fra 1736 indstiftet af hører ved Grenaa Latinskole Frands Knudsen Blichfeld.
Det oprindelige formål var »til indkøb af klæder og undertøj«, og det blev derfor kaldt »skjortelegatet«. Nu som det fornemste legat til en elev, der har vist en helt ekstraordinær god skoleholdning: Frederik Seidelin, 3.bk.
BASF - kemilegat: Indstiftet af BASF og gives til en elev, der har gjort en fremragende indsats i kemi: Marie Holt, 3.sz.
Johannes Hoffmeyers Mindelegat: Et legat, der bestyres af skolens historielærere og rektor, til minde om skolens første rektor, der gives til en elev, der »med respekt for andres meninger i usædvanlig grad har gjort en indsats for skolen, der rækker ud over det snævert faglige«: Jeppe Gubi Mogensen, 3.xy.
Nordea: Studiepris fra Nordea, der gives til en elev, som har ydet en særlig påskønnelsesværdig indsats og har været et godt eksempel for skolens øvrige elever. Uddeltes af Rikke Kudsk Jensen, souchef i Nordea, til Astrid Strunk, 3.t.
Grenaa Legatet: Er indstiftet af byens pengeinstitutter og gives til elever, der enten har gjort en ekstraordinær god indsats for eleverne, klassen eller fagligt:
– For det sociale miljø i klassen: Katja Spandet, 2.q.
– For en ekstraordinær god faglig indsats: Ida Ankjær Sørensen, 3.a.
– For eleverne: Katrine S. Hansen 3.t.
Danske Banks flidspræmie/Prize for Diligency: Et legat indstiftet BG-Bank, som gives til en elev, der har udvist en hel ekstraordinær stor arbejdsindsats og også fået gode resultater ud af det: Line Klinke, IB2.
Håndværkerlegatet: Et legat indstiftet af skolens håndværkere og som gives til elever, der har gjort en ekstraordinær indsats:
– For det faglige miljø: Majken Frederiksen, IB2.
– For kostafdelingen: Signe Marie Thomsen, 3.bk.
– For ekstraordinær høj arbejdsindsats og vedholdenhed: Pratheepa Navaneetharasa, 2.p.
IB-Wild Card legatet: Et legat indstiftet af en dedikeret lærer i år. Legatet gik til: Hester Callahan, IB2.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam