Tak til
   
24/06 2008

40 års jubilæum

Poul Erik Nielsen, Lyngdalvej 40, Grenaa, kan tirsdag den 1. juli 2008 fejre 40 års jubilæum hos Aker Seafoods (tidligere Thorfisk) i Grenaa.


I disse tider, hvor man på arbejdsmarkedet veksler en del mellem forskellige arbejdspladser, er virksomheden Aker Seafoods i Grenaa særdeles stolt af igen at kunne fejre en 40 års jubilar, som har oplevet virksomheden udvikle sig og vokse til i dag at have fundet et leje med totalt set ca. 280 medarbejdere.
Poul Erik er en tallenes mand, og med en baggrund i virksomhedens økonomiafdeling igennem 40 år har han et meget dybdegående kendskab til virksomheden. Men alting får en ende, og Poul Erik har truffet beslutning om at gå på efterløn med udgangen af 2008.
Indtil da vil ledelse og kollegaer fortsat nyde godt af samarbejdet og samværet i dagligdagen med Poul Erik, der er en respekteret og afholdt medarbejder og kollega. Ledelsen sætter så stor pris på Poul Erik, at den har indstillet ham til den kongelige belønningsmedalje, som overrækkes Poul Erik fredag den 27. juni 2008, når jubilæet fejres ved en lukket reception på virksomheden.
Virksomheden ønsker Poul Erik tillykke med dagen.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam