Tak til
   
28/05 2008

25 års jubilæum

Bankdirektør Ole Selch Bak kan den 1. juni 2008 fejre sit 25 års jubilæum i Djurslands Bank.


Ole Bak har siden 1. april 2003 stået i spidsen for Djurslands Bank, der med 19 filialer på Djursland og i Århus har sit hovedkontor i Grenaa. Karrieren tog sin start i 1973 med en elevuddannelse i Hadsten Bank, og vejen gik forbi Andelsbanken i Grenaa, inden Ole Bak i 1980 blev ansat i Djurslands Bank.
Karriereforløbet i Djurslands Bank er flere gange blevet udbygget med erfaringer udefra - både fra et ophold i Australien og fra stillinger i andre finansielle virksomheder. I 1987 var han vurderingsinspektør i Kreditforeningen Danmark, og senere benyttede han sin uddannelse fra Forsikringshøjskolen som assurandør i forsikringsselskabet Hafnia. I 1990 tiltrådte Ole Bak sin tredje ansættelsesperiode i Djurslands Bank som fondschef for bankens Fonds- og Likviditetsafdeling. I 1993 udvidede han sit ansvarsområde til stabschef for bankens interne afdelinger, inden han i 1998 blev udnævnt til underdirektør. I 2001 blev Ole Bak udnævnt til medlem af bankens direktion og i 2003 til adm. direktør for banken, hvor han afløste Vagn Stenager på posten.
Jubilæet fejres med en reception i Kulturhuset Pavillonen i Grenaa fredag den 30. maj kl. 12.00-15.00.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam