Norddjursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Frede Frandsen takker af efter 33 år som formand for Grenaa Varmeværk

Grenaa Varmeværks formand, tidligere forretningsfører i Boligselskabet Grenaa af 1945 (som nu hedder B45), Frede Frandsen, har i forbindelse med den nyligt afholdte generalforsamling valgt at trække sig ud af bestyrelsen.


Frede Frandsen blev valgt ind i bestyrelsen i 1975, og har været formand siden 1978. I Frede Frandsens tid som formand er Grenaa Varmeværk vokset til, at der i dag er 4.900 andelshavere. Frede Frandsen har aldrig været ked af at gå nye veje. Det viste han ved at være primus motor i forbindelse med fusionen i 1991. Her lykkedes det efter en stor indsats fra Frede Frandsen at fusionere den kommunale varmeforsyning med to private selskaber, og dermed få skabt det nuværende Grenaa Varmeværk A.m.b.A.
Frede Frandsen har gennem årene opbygget en stor viden om fjernvarme. En viden, han altid er villig til at øse ud af. Det har blandt andet deltagerne i nogle af Dansk Fjernvarmes kurser nydt godt af. Frede Frandsen er en engageret sjæl, der har en stor del af æren for, at Grenaa Varmeværk i dag fremstår og fungerer som en solid forsyningsvirksomhed med hovedvægt på værdierne loyalitet, teamwork, kompetence, tolerance og ærlighed. Bestyrelsen for Grenaa Varmeværk har ovenpå generalforsamlingen, hvor Frede Frandsen trådte tilbage, konstitueret sig med politiassistent Kent Soelberg som ny formand.
I anledning af, at Frede Frandsen er trådt ud af bestyrelsen, vil den nye bestyrelse gerne invitere andelshavere, venner, bekendte og forretningsforbindelse til afskedsreception fredag den 11. april kl. 13.00-16.00 i Kulturhuset Pavillonen i Grenaa.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam