Norddjursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Søren Fischer - 60 år




Direktør Søren Fischer, Randers, fylder tirsdag 1. april 60 år. Samfundsengageret ildsjæl med holdninger er en sigende karakteristik af Søren Fischer, der er administrerende direktør i familievirksomheden Randers Tandhjulsfabrik og formand for DI Randers-Norddjurs.
Han har formået at løfte en svær arv som fjerde generation i Randers Tandhjulsfabrik. En virksomhed, der i 1920 blev grundlagt som en almindelig smedevirksomhed, men som siden er blevet drevet frem til at være Skandinaviens teknologiførende tandhjulsfabrik med en eksportandel på 80 pct. af produktionen. Samfundsengagement i alle facetter er for Søren Fischer en nødvendig bestanddel af menneskets tilværelse, og det har derfor den absolutte forrang på hans prioriteringsliste.
Det er ikke en tilfældighed, at Søren Fischer er aktiv inden for bl.a. det lokale og regionale erhvervspolitiske arbejde, hvor han i mange år har været med til at præge den politiske dagsorden. Som formand for DI Randers-Norddjurs og medlem af DI's hovedbestyrelse, hvor han er med til at repræsentere Provinsindustriens Arbejdsgiverforening, har han flittigt bidraget til at sætte virksomhedernes vilkår på dagsordenen. Det har også ligget ham på sinde at have et godt og konstruktivt samarbejde med fagbevægelsen, baseret på gensidig respekt. Dette samarbejde finder bl.a. sted i det Regionale Industripolitiske udvalg, RIPU Østjylland, hvor han får dyrket sit hjertebarn, nemlig uddannelse og rekruttering til erhvervsuddannelserne. Når der skal slappes af, foregår det enten på motorcyklen på vej til Skagen for at nyde en god frokost ved Vesterhavet, i hans cabriolet, som han i 1990 blev europamester i rally i, eller på jagt. Søren Fischer fejres ved en reception på Hotel Randers 1. april om eftermiddagen.
Søren Fischer er formand for Dansk Industri i Randers og Norddjurs.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam