Norddjursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Edith Jensen - 90 år




Edith Jensen, Bønnerup Strand, fylder 90 år den 3. marts 2008. Edith er født og opvokset i og omkring Bønnerup Strand. Sammen med sin familie har hun boet flere steder på Djursland, senest i Hemmed, hvorfra hun flyttede tilbage til stranden for 10 år siden. Edith, der var gift med Harry Jensen, blev enke i 1974. I 1982 havde hun den store sorg også at miste et af sine 6 børn. Heldigvis er der kommet 8 børnebørn og endnu flere dejlige oldebørn til.
Dem nyder hun at være sammen med, når lejligheden byder sig. Edith er kendt som en hjertelig person med stor interesse for sine medmennesker. Hun er meget glad for sin lille have, hvor hun, dog med alderen i mindre målestok, dyrker kartofler og grøntsager til eget forbrug. Stor kærlighed har hun også til blomster, som hun formerer, potter om og deler ud af. Edith har en meget stor viden om lokale forhold, og har det meste af sit liv samlet avisudklip om store og små begivenheder. Sin viden deler hun gerne med andre, og er en meget levende fortæller. I dagens anledning har Edith inviteret familie og venner til fest.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam