Norddjursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

60-årig spiller stadig håndbold

Lagerarbejder Paul Bønnerup, Doktorvej 2, Glesborg, fylder fredag 15. februar 60 år.

Det er en frisk og aktiv mand i fin form, der nu runder de tre snese. Paul Bønnerup spiller stadig håndbold på Nørre Djurs Håndboldklubs serie 3-hold, som han samtidig er holdleder for, og han deltager også i old boys-stævner som aktiv spiller. Han har spillet håndbold i over 50 år - siden, han var ni år. Jobmæssigt er Paul Bønnerup også i vigør og har ingen aktuelle planer om at gå på efterløn. Han er glad for sit job som lagerarbejder i firmaet Allsize Company på Rugvænget 7 C i Grenaa, hvor han har arbejdet i travle perioder siden efteråret 2006. Han er vokset op på en landejendom på Nyhusvej ved Hemmed. Som ung arbejdede han flere år som landbrugsmedhjælper i bl.a. Lystrup og i Lunden ved Laen. Herefter blev han ansat på Jørgensens Maskinfabrik i Allingåbro, hvor han i en årrække var specialarbejder. I 1978 blev han gift med Inger Lund Pedersen fra Brande, og de bosatte sig i Ørum, hvor de købte hus på Rugvej.

21 år på Danapak

Efter at have arbejdet korte perioder på fabrikker i Ørum og Grenaa blev Paul Bønnerup i 1984 ansat på Danapak i Grenaa, hvor han blev kartonnagearbejder på skiftehold og kørte truck. Her virkede han i 21 år og blev værdsat som en meget stabil arbejdskraft.
Paul Bønnerup har tidligere siddet i bestyrelsen for Nørre Djurs Håndboldklub, hvor han stadig er med i loppeudvalget. Han gør også en aktiv indsats ved det årlige Lars Lilholt-arrangement, og tidligere var han den »tovholder«, der samlede over 100 frivillige medhjælpere til folkefesten ved Meilgaard Slot. Paul Bønnerup og hans hustru, Inger Bønnerup, der arbejder som dagplejer, flyttede i 1998 fra Ørum til Glesborg. De har to døtre, der begge bor i Brande.
I anledning af den runde fødselsdag holder Paul Bønnerup på fredag eftermiddag åbent hus i hjemmet for familie, venner og bekendte.

m.s.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam