Norddjursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Kirsten Amstrup Pedersen fylder 70 år




Kirsten Amstrup Pedersen fylder 70 år d. 15. februar 2008. Kirsten (Kisse) Pedersen er født i Grenaa, men boede en del af sine barne- og ungdomsår i Ryomgård. Kisse er uddannet på Grenaa Dampvæveri som kontorassistent og blev senere ansat i Grenaa Kommune.
I april 1962 blev Kisse gift med Børge Pedersen, der også var fra Ryomgaard. De havde allerede startet byggefirmaet Klintehuset - først fra en adresse på Rosenvang og siden fra Fabrikvej i Grenaa. I 1987 mistede Kisse sin mand i forbindelse med en tragisk flyulykke ved Anholt.
Der var aldrig tvivl om, at Kisse ville drive Klintehuset videre, hvilket hun gjorde sammen med sine medarbejdere indtil 2007, hvor virksomheden blev afhændet. Denne snart halvfjerdsårige dame lever og ånder for sin familie og sine venner, og dem er der mange af. Hendes berøringsflade er stor, og man skal være heldig for at finde hende hjemme. I ægteskabet er der to børn. Helle, der bor i Skive, og Mogens, der bor i Silkeborg. I mange år har Kisse været aktiv i spejderbevægelsen De Blå Pigespejdere. Nu er hun aktiv indenfor St. Georgsgilderne. Der spilles også golf og bridge, så derfor kan hun være svær at finde, men man kan altid få at vide hos børnene, hvor hun er. Der er daglig kontakt med dem og børnebørnene.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam