Norddjursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Jubilæer hos Aker Seafoods Denmark A/S



30 års jubilæum: Randi Viola Pedersen, Glesborg Bygade 89, Glesborg kunne lørdag den 5. januar 2008 fejre 30 års jubilæum hos Aker Seafoods i Grenaa (tidl. Thorfisk A/S).
Randi har gennem sine mange år i virksomheden bestredet mange forskellige funktioner i produktionsafdelingen. Oprindeligt startede Randi i skæreriet, men er i dag beskæftiget i Frisk Fisk produktionen - hovedsageligt med fremstilling af frikadeller. Randi er en meget fleksibel medarbejder, som magter utrolig mange forskelligartede arbejdsopgaver, og som ikke er bange for at springe til nye opgaver. Derudover er Randi en rigtig god kollega for medarbejderne hos Aker Seafoods - altid venlig, smilende og imødekommende.
35 års jubilæum: Karen Ladefoged, Vintergækvej 15, Grenaa kan fredag den 18. januar fejre 35 års jubilæum hos Aker Seafoods i Grenaa. Karen startede oprindeligt i pakkeriet hos det daværende Thorfisk, og har siden 1993 været ansat i kvalitetsafdelingen, hvor hun indgår i et effektivt team af kvalitetsmedarbejdere, som sikrer, at vores produkter lever op til de strenge krav, som der stilles til fødevarer i dag. Her er Karens indsats uvurderlig.
Efter de mange år i virksomheden er Karen en gammel kending, som blandt kollegaer nyder stor respekt bl.a. på grund af hendes ansvarsbevidsthed, men også på grund af hendes ligefremme væsen.
Virksomheden ønsker Randi og Karen tillykke med jubilæet, som fejres med en lukket reception på virksomheden fredag den 18. januar 2008.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam