Norddjursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Arne Hansen fylder 60 år

Arne Hansen, Glesborg, fylder 60 år d. 12. december 2007. Han er født i Glesborg som den sidste af en søskende-flok på 6.


1965: Realeksamen/revisorelev hos Mogens Bager, Grenaa.
1968: Soldat/telegrafist.
1969: JAK Banken Middelfart/Grenaa.
1970: Revisor assistent i Randers.
1971: Revisorassistent hos Finn Lassen, Revisionskontoret Grenaa, hvor han i 1976 bliver medindehaver og Registreret Revisor.
2003: Torben Thomsen bliver nu kompagnon (i stedet for Finn Lassen, som gik på pension). Firmaet har senere fusioneret med Kvist & Jensen A/S. Firmaet beskæftiger 12 medarbejdere og flytter til nye lokaler primo 2008.

Arne har i årenes løb udført et stort arbejde på frivillig basis. Bl.a. som kasserer i Glesborg Vindmøllelaug, Glesborg Forsamlingahus, Hegedal Vandværk, menighedsrådet for Fjellerup/Glesborg, Dansk Røde Kors, og sidst men ikke mindst via sine 27 år i Nørre Djurs Håndbold Klub.
I fritiden er Arne en rigtig »handy man«. Han har bl.a selv bygget 3 sommerhuse, og er som erfaren mand udi håndværksmæssige projekter god at gæste. Han giver nemlig gerne gode råd og praktisk hjælp til familien.
Arne slapper af ved at gå i skov og på strand. Samt via ferierejser. Grønland står nok hans hjerte særligt nær. Han har således mange rejseplaner for de næste mange år.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam