Norddjursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

25 års jubilæum

Tirsdag den 25. december 2007 kan kartonnagearbejder Bjarne Amnitzbøl Andersen fejre 25-års jubilæum hos SCA Packaging Grenaa.


Bjarne Amnitzbøl Andersen
Bjarne Amnitzbøl Andersen startede i stanseafdelingen, hvor han arbejde på flere forskellige maskiner i en årrække. En kort overgang arbejde han også på trykmaskinerne, hvorefter han startede i formværkstedet, hvor han var med til at bygge forme til stansemaskinerne. I dag er Bjarne Amnitzbøl Andersen tilknyttet serviceafdelingen, hvor man drager stor nytte af hans store viden fra de forskellige afdelingen.
I fritiden er det bowling med kollegaerne, som er en ugentlig begivenhed, også huset og haven har den store interesse. Bjarne Amnitzbøl Andersen har gennem årene været virksomheden en god stabil medarbejder og er med sin viden en vellidt og respekteret kollega.
Fra SCA Packaging ønsker man Bjarne Amnitzbøl Andersen et stort tillykke med jubilæet.
Jubilæet fejres med reception hos SCA Packaging Grenaa, Ã…strupvej 30, 8500 Grenaa, fredag den 14. december 2007 kl. 10.00 – 11.30, hvor alle, der mÃ¥tte ønske det, kan medvirke til at give jubilaren en festlig dag.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam