Norddjursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Hør sprudlende vokalsang i Kattegatcentret fredag d. 19/8 kl. 19.30

Få en musikalsk oplevelse i særklasse, når DR VokalEnsemblet giver koncert i Kattegatcentret. Der er lagt op til en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige. I de stemningsfulde omgivelser med udsigt til både hajer, rokker og det aftenblå Kattegat kan man opleve sprudlende vokalmusik med værker af blandt andet Schubert, Rossini, Mendelssohn, Langgaard og Brahms samt klassiske danske sange. DR VokalEnsemblet lover stemning af både morgensol og skumring, dysterhed og romantik, gondolfart, ligfærd og højstemthed, så der er virkelig lagt op til en stemningsfyldt sommeraften, når korsangerne giver hajer og rokker musikalsk selskab. - Entré: 200 kr.


DR VokalEnsemble.
Vokaler med bid i:
Det er ikke uden grund, at DR VokalEnsemblet samler et stort publikum. Hver og en af sangerne er erfarne solister, som bringer et stærkt udtryk og et hav af liv ind i korsangen, og ensemblets store begejstring for musikken bider sig fast i publikum. Det er DR VokalEnsemblets tidligere chefdirigent, Olof Boman, der styrer slagets gang under koncerten. Olof Boman er en dirigent, hvis ekspertise i vokalmusik har gjort ham særdeles eftertragtet i hele Europa.
Koncerten holdes midt i Kattegatcentret, så mens ørerne forkæles med korsang er der mulighed for at nyde udsigten til både Kattegat, hajer, rokker og selvfølgelig også en guitarfisk.

Dørene åbner kl. 19.00, og man kan købe billetter til koncerten på Kattegatcentrets webshop.

For mere information kontakt:
Hans Jakob K. Nielsen - ansvarlig for PR & Kommunikation, Mail: hjkn@kattegatcentret,dk, Mobil: 61718974.

Det er hér dét sker:
Kattegatcentret
Færgevej 4
8500 Grenaa
Tlf: 86325200
Fax: 86327200
www.kattegatcentret.dk

Kilde: Kattegatcentret.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam