Norddjursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Arne Wurgler gæster Djursland i Nørager Forsamlingshus lørdag d. 3/10 kl. 18.30

En gammel kending kommer forbi og der bydes op til en enestående og sjælden koncert med Arne Würgler og band. Med sig har han: Banjospiller Sine Bach Rüttel, guitarveteranen Nils Tuxen, Yasser Pino på bas og Yohan Ramon på trommer. "Det begynder med hinanden", siger Arne Würgler. Der er lagt op til en fantastisk aften med nyt og nostalgi og ikke mindst sange fulde af indignation, empati og drøm om forandring.


Arne Würgler, Sine Bach Rüttel og Nils Tuxen.
Arne Würgler:
Blev i 70´erne en af de samlende frontfigurer, ikke mindst i sit guldbryllupslange samarbejde med Benny Holst. ( Hvem husker ikke "Drømmen om et sted" ). Kendt som bassist i Burnin´ Red Ivanhoe, Pan og Blast Furnace og op gennem 70´erne som musikalsk drivkraft i en lang række af periodens store begivenheder. Der er vel nærmest ikke den musikgenre Arne Würgler ikke har prøvet kræfter med. Den 71-Ã¥rige Würglers musikalske rejse strækker sig fra protestsange til rock, fra hverdagsviser til Nashville-blues, fra folk til kabaret og film- og teatermusik og fra jazz til Dansk Melodi Grand Prix.

Banjospilleren Sine Bach Rüttel:
Sine har trods sin unge alder markeret sig stærkt som en af landets allerbedste banjospillere. Med sine to soloplader hører hun allerede nu til i inderkredsen af dansk roots musik.

Nils Tuxen:
Niels er et meget spændende og sjældent genhør med en af dansk musiks helt store veteraner. Nils Tuxen, som mange vil huske fra Savage Rose i halvfjerdserne. I dag fastboende i Tyskland med fornem international karriere med bl.a. Depeche Mode, Hannes Wader, Konstantin Wecker og Roger Whittager.

Yasser Mojeron medvirker på pino og bas og Yahan Ramon på Trommer. En effektiv backing fra Cuba.

Arrangør:
Fjerupgårde Forsamlingshus
Georgsmindevej 7
Tustrup pr.
8961 Allingåbro
Tlf: 86486587

Entré: 220 kr.

Det er hér dét sker:
Nørager Forsamlingshus
Munkhusevej 2
8961 Allingåbro
Tlf: 86486692

Kilde: Fjerupgårde Forsamlingshus.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam