Norddjursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Mik Schack & Jan Monrad - Fra adelsmænd til landsbytosser - i Pavillonen i Grenaa lørdag d. 18/4 kl. 20

Fra adelsmænd til landsbytosser er et musikalsk causeri med Mik Schack og Jan Monrad. Jan Monrad kræver vel næppe introduktion. Gennem humoristiske virke i duoen Monrad og Rislund og deres musikalske tosserier gennem flere årtier har han vist slået navnet fast og er i parentes bemærket i 2014 blevet kåret til den 8 største komiker gennem tiderne overgået af eks. Dirch Passer. Jan takkede for æren og konstaterede at 45 år i humorens tjeneste ikke var gået tabt. Mik Schack kender vi hans programmer på tv hvor mad musik og humor går op i en højere enhed med skarpe observationer og intellekt som gode krydderier. En absolut farlig cocktail at sætte de 2 herre sammen i humorens tjeneste. Vi kan ikke sige så meget andet end det bliver skarpt og sjovt.


Jan Monrad og Mik Schack.
Mik Schack og Jan Monrad er født og opvokset i hver sin ende af Dalgas Boulevard på Frederiksberg, men kendte intet til hinanden, før de helt tilfældigt som henholdsvis 18- og 19-årig mødtes på den af kulturministeriet nedsatte ø-lejr på Nexelø i 1970. Herfra udviklede de et særegent venskab, der indtil nu har varet i mere end 43 år, hvor de hver eneste dag sender hinanden post eller email med tekst, fotografier og tegninger. Det har de gjort siden 1973.

I forestillingen "Fra adelsmænd til landsbytosser" causerer de to venner, som begge kan fremvise et ægte våbenskjold, morsomt om forældrenes skuffede forventninger til deres sønner, som hellere ville gøgle sig gennem livet fremfor at tage en acceptabel uddannelse.

En hjertevarm og morsom forestilling om to skøre kugler, der gjorde deres leg til deres levevej.

Entré:
150 kr. i forsalg og 175 kr. ved døren.

Det er hér dét sker:
Kulturhuset Pavillonen
Kærvej 11
8500 Grenaa
Tlf: 86321633
Fax: 86321354
www.pavillonen.dk

Kilde: Kulturhuset Pavillonen i Grenaa.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam