Norddjursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Hør foredrag og se film der går Tæt På En Anden Virkelighed i Kom-Bi tirsdag d. 24/2 kl. 19.30

Hvad knytter mennesker sammen på tværs af kulturer ? - Ydmyghed og respekt. Foredragsholderen Jesper Berggreen har rejst og opholdt sig i de afrikanske lande Zambia, Kenya, Tanzania, Zimbabwe, Botswana og Malawi. "Da jeg var 12 år gammel, mødte jeg en anden virkelighed. Eller rettere: en anden virkelighed mødte mig. Zambia blev en del af mig, og jeg blev en del af Zambia" siger han.


Jesper Berggreen.
Han fortsætter: "I 2014 tog jeg tilbage for at se om det, jeg i over tredive år havde reflekteret over, virkelig var sket, eller om jeg blot havde bygget en fantasiverden op, for at finde mening i tilværelsen. I dette foredrag kommer du, gennem den gode historie, tæt på det virkelige liv for den almindelige afrikaner. Her er ingen historier om safarier og sultkatastrofer. Afrika summer af liv og drømme. Det handler om kampen for at leve længe nok til at komme videre. Jeg har været helt tæt på. Selv om det kunne lyde sådan, handler det dybest set ikke om Afrika, men om at vi alle kommer et sted fra og gerne vil et sted hen. Tør vi tage skridtet ? - Fælles for os alle er, at vi ønsker at føle os som en del af fælleskabet. At føle os inkluderet."

Efter foredraget, der varer ca. en time, vises en kort film i biografsalen.

Det er hér dét sker:
Kom-Bi
Nyvej 3
8543 Hornslet
Tlf: 86994265
www.kombi.dk

Kilde: Kom-Bi.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam