Norddjursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Jazz-koncert med Caroline Henderson i Pavillonen i Grenaa torsdag d. 24./4 kl. 20, - mulighed for Tapas kl. 18

En jazz-diva af rang lægger vejen forbi Pavillonen. Caroline Henderson udgav d. 25. marts 2013 sit seneste album Lonely House. Et album hvor hun har valgt at fortolke sange af den store tyske komponist Kurt Weill. Anmeldelserne af albummet har været helt forrygende. Politiken gav 5 stjerner, og skrev bl.a.: Imponerende eventyrlysten. En musikalsk vision og det må man kalde det med afsæt i Caroline Hendersons filmiske gennembrudsværk Cinemataztic fra 1995, og naturligt udviklet dybere og dybere ind i den på én gang dramatiske og svale jazz, som Caroline Henderson har dyrket og udviklet sig inden for de sidste mange år. Berlingske gav også 5 stjerner: Det er både smukke, sære og sarkastiske sange, og Caroline Henderson vælger ikke de nemmeste løsninger.


Caroline Henderson.
Umiddelbart giver Caroline Henderson ikke ved dørene, og som lytter må man hænge på og følge med. Og nogle gange mister man fodfæstet, men det er absolut værd at rejse sig og tage en tur til. For det er såvel originalt som berigende. 5 stjerner fra Gaffa blev det også til, og med på vejen fulgte bla. ordene: Henderson udstråler endnu engang, at hun er et naturtalent som jazzvokalist, at hun har en særegen instrumental tyngde, og at hun på troværdig vis kan gøre sig til ét med sit materiale.

Caroline Henderson har i efteråret 2013 været på turné med sit band, og spillet de nye sange krydret med hendes evergreens fra bagkataloget, men i foråret 2014 vil Caroline igen være på duo turné, hvor det i modsætning til de store koncerter med hele bandet er en helt anderledes og langt mere intim oplevelse at høre Caroline og Nikolaj Hess. Der vil være en tættere og mere umiddelbar kontakt mellem kunstner og publikum, som giver Caroline mulighed for at gå i dybden med sangene og formidle historien og følelserne i øjenhøjde med publikum.

Caroline Henderson er en dansk-svensk pop- og jazzsangerinde, som fik sit gennembrud som del af popgruppen Ray Dee Ohh, og som siden da har udgivet otte soloalbum.

Mulighed for noget at spise kl. 18:
Tapas tallerken før Caroline Henderson koncerten består af:
Roulade af rødspætte og røget laks,
hertil rejer og dild creme,
Bagt spegeskinke m/artiskok tapenade,
Tyndsteg m/ marinerede perlebyg,
Kyllingterrine m/rød pesto
Emmentaler og rød cheddar m/kæmpeoliven, Brød og smør
Tapas skal forudbestilles 5 dage før
Tapas tallerken koster 148 kr.

Det er hér dét sker:
Centersalen med Nummererede pladser
Kulturhuset
Kulturhuset Pavillonen
Kærvej 11
8500 Grenaa
Tlf: 86321633
Fax: 86321354
Mail: kulturhuset@pavillonen.dk
Web: www.pavillonen.dk

Kilde: Kulturhuset Pavillonen i Grenaa.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam